Sferopulos: Igramo pred našim navijačima, probaćemo da pobedimo Panatinaikos

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je u Beogradu da će njegov tim ići na pobedu protiv Panatinaikosa i dodao da ne zna da li će Miloš Teodosić igrati na meču 30. kola Evrolige.

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće u sredu od 20 sati u beogradskoj "Štark areni" ekipu Panatinaikosa u duelu 30. kola Evrolige.

"Igramo sa Panatinaikosom, timom koji ima kvalitet i koji je na dobroj poziciji. Mi hoćemo da se vratimo u pobedničku atmosferu nakon poraza u poslednje vreme u Evroligi", rekao je Sferopulos na konferenciji za medije u Beogradu.

Crvena zvezda je trenutno na 16. poziciji na tabeli Evrolige sa 10 pobeda i 19 poraza, dok je Panatinaikos četvrti sa skorom 18/11.

"Imamo naše probleme, ali imamo 11 igrača. Igramo pred našim navijačima, probaćemo da pobedimo. Znamo da nemamo sve opcije, ali verujem igračima, koje imamo i znam da će dati maksimum", dodao je trener Crvene zvezde.

Teodosić je trenirao, ali je plejmejker Crvene zvezde neizvestan za duel sa Panatinaikosom.

"Ne znamo da li će igrati Teodosić. On i dalje oseća bol, ali probaće, još ne znamo. Odlučićemo pred utakmicu", zaključio je Sferopulos.

 

четвртак, 16. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара