Читај ми!

Avramović: Turbulentan period je iza nas, sad smo se rasteretili

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović izjavio je u Beogradu da su svi igrači crno-belih motivisani i da jedva čekaju meč sa Efesom.

Košarkaši Partizana će sutra od 20.30 u Beogradu dočekati Efes u 27. kolu Evrolige.

"Dobili smo određen broj dana slobodno, oni koji nisu igrali za reprezentaciju, rasteretili su se, odmorili mozak i glavu, jer je iza nas bio turbulentan period iza nas. Pogotovo sa tim porazom u finalu Kupa, pošto smo mnogo želeli da osvojimo Kup. Sutra nas očekuje jedna teška utakmica protiv Efesa. To je jedna od najtalentovanijih napadačkih ekipa u Evropi. Znamo da će sutra opet doći 20.000 ljudi da nas podrži. Na nama je da podignemo nivo agresivnosti i da pokušamo da pobedimo", rekao je Avramović na konferenciji za medije u Beogradu.

On je igrao za reprezentaciju Srbije u mečevima kvalifikacija za EP 2025. protiv Finske i Gruzije.

"Uvek mi je lepo, uvek se ponosno osećam, kao i ostali, kada odemo da predstavljamo našu zemlju, svima nam puno znači. Sada smo se vratili u klubove, fokus je na Efesu, Cedeviti. Svi smo se resetovali, imali smo juče dan odmora", dodao je košarkaš Partizana.

Avramović je naveo da ima izuzetno poštovanje za košarkaša Efesa Šejna Larkina.

"On je veliki šampion i sjajan momak. Znamo koliko je dobar i agresivan na oba dela terena, kao i koliko je doneo Efesu u prethodnih par sezona. Svugde je ostavio značajan trag. Ali nije samo on Efes, tu su i ostali igrači, svi igraju vrhunski, svi su jako talentovani", rekao je Avramović.

On je istakao da su svi igrači Partizana motivisani za sutrašnji meč.

"Svi smo motivisani i jedva čekamo sutra da izađemo na teren. Mi smo imali te utakmice, koje smo u tesnim završnicama gubili. Spremali smo se za Efes, dobro smo trenirali i nadamo se da ćemo sutra da pobedimo", istakao je Avramović.

Košarkaš Partizana Bruno Kaboklo izjavio je da je ekipa spremna za duel sa Efesom.

"Imamo veoma dobru energiju, malo smo odmorili, malo bili sa nacionalnim timom, zbog toga se osećamo dobro i spremni smo za narednu utakmicu. Svaka utakmica je važna za nas, ali mislim da možemo to da uradimo. Idemo utakmicu po utakmicu, radimo šta trener kaže i dajemo sve od sebe", naveo je Kaboklo. Partizan se trenutno nalazi na 11. mestu na tabeli Evrolige sa 12 pobeda i 14 poraza, dok je Efes 14. sa skorom 11/15.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара