Читај ми!

Održana komemoracija Dejanu Milojeviću u Beogradu: Svi su mu verovali, bez pogovora

Komemoracija preminulom košarkaškom stručnjaku Dejanu Milojeviću održana je u Skupštini grada Beograda. "Bio je igrač oko koga si gradio tim. Nikada Dejan nije bio trula jabuka. Svi su mu verovali, bez pogovora, i igrači i treneri", rekao je o Milojeviću predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović. Milojević će biti sahranjen u ponedeljak, 12. februara, u 13.30 na Novom bežanijskom groblju.

Одржана комеморација Дејану Милојевићу у Београду: Сви су му веровали, без поговора Одржана комеморација Дејану Милојевићу у Београду: Сви су му веровали, без поговора

Sahrana trofejnog košarkaša i trenera Dejana Milojevića biće obavljena u ponedeljak, 12. februara, u 13.30 na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

Milojević je preminuo 17. januara u Solt Lejk Sitiju od posledica srčanog udara uoči NBA utakmice između Jute i Golden stejta, gde je radio kao član stručnog štaba.

Od srpskog stručnjaka se oprostio ceo košarkaški svet, a planetu su obišli video-snimci sa utakmice Partizana i Mege u prepunoj "Štark areni", gde su navijači crno-belih odali poslednju počast nekadašnjem idolu. Nekoliko dana kasnije, jednako dirljivo bilo je i u "Čejs centru" pred duel Voriorsa i Atlanta hoksa.

Dejan Milojević je igračku karijeru započeo u beogradskom Beovuku, nakon čega je igrao u FMP-u, Budućnosti, Partizanu, Valensiji, Galatasaraju, pa opet u Partizanu.

Tri puta je bio najkorisniji igrač (MVP) regionalne ABA lige, a sa reprezentacijom Jugoslavije je osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2001. godine.

Dugo je kao trener vodio Megu, bio je šef stručnog štaba podgoričke Budućnosti, a poslednji angažman imao je u San Francisku, gde je radio kao pomoćni trener Stivu Keru u Golden stejtu, sa kojim je 2021. godine osvojio NBA titulu.

среда, 08. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара