Читај ми!

Jokić za RTS o učešću na Olimpijskim igrama: Pešić će prvi znati, neki mi stavljaju reči u usta

Najbolji košarkaš današnjice Nikola Jokić u razgovoru sa dopisnikom RTS-a iz SAD Aleksandrom Žigićem je izjavio da su Olimpijske igre još daleko i da će selektor Srbije Svetislav Pešić prvi biti informisan o njegovom učešću.

As Denver nagetsa Nikola Jokić nije briljirao u Čikagu, jer je isključen na minut do kraja prvog poluvremena posle dobacivanja sudiji. Završio je meč sa četiri poena, devet skokova i šest asistencija.

Jokić je pred razgovor sa Žigićem u svlačionici prethodno novinarima iz SAD rekao da bi bilo interesantno videti kako bi se ovaj meč završio u Srbiji

"Zasluženo ili ne, sudijska reč je poslednja. Najbitnije da smo pobedili. Momci su odigrali vrhunski meč, odbrana je bila jakoa dobra. U pravim momentima smo dali koš i odbranili", rekao je Jokić, a Nagetsi su slavili 114:106.

Impresivan je nivo igara koji raste kod Nikole iz godine u godinu.

"Trudim se da imam kontituitet i sistem treninga u hali i teretani, koji izgleda daje rezultate. Pokušavam da utičem na to da se maksimalno pripremim za utakmicu, nekad pogodiš, a nekad pogrešiš. Priprema je najvažnija", rekao je "Džoker".

Na konstataciju dopisnika Žigića da bi sa tim rastom mogao da još pet titula osvoji sa Denverom, Jokić kaže da bi voleo i više.

"Voleo bih još 10 titula (smeh). Prvo moramo da se postavimo u situaciju da igramo za prsten. Kad dođe do toga, potrebno je i malo sreće", navodi Jokić.

Što se tiče učešća na Olimpijskim igrama u Parizu, ističe da su one još daleko.

"Daleko je. Neki ljudi mi stavljaju reči u usta, da sam nešto rekao što nisam. Selektor je prvi koji će znati. Uvek posle sezone porazgovaram sa familijom i timom", rekao je Jokić.

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара