Читај ми!

Vasilije Micić za RTS najavio da će igrati za Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu

Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski su nakon pobede Oklahome nad Čikago bulsima 124:104 za RTS pričali o prvim utiscima na početku sezone. Plejmejker reprezentacije Srbije najavio je učešće na Olimpijskim igrama u Parizu i dodao da se nada da će svi saigrači biti zdravi, dok je Pokuševski izjavio da mu dosta znači podrška Vasilija Micića.

Tim Oklahome je slavio pobedu nad Čikagom na gostovanju sa 124:104, Vasilije Micić jedan od najboljih evropskih plejmejkera poslednjih godina, nije ulazio u igru, a Aleksej Pokuševski je na terenu bio dva minuta.

Plejmejker Oklahome istakao je da nije nezadovoljan jer nije dobio priliku da igra.

"Ovo je nešto što sam znao i pre dolaska ovde, da ću počinjati sa klupe. To je meni u redu jer je sam dolazak u NBA ligu bio moj san. Došao sam u dobru organizaciju, tek je početak, sezone su duge, svašta nešto može da se desi, ali mi je drago što sam ovde", rekao je Vasilije Micić.

Plejmejker Srbije istakao je da želi da igra za reprezentaciju na Olimpijskim igrama.

"Nadam se da ću igrati. Mislim da je ekipa odlična i mislim da imamo veliki potencijal, samo se nadam da svi ostanemo zdravi", rekao je nekadašnji MVP Evrolige, a sada ruki u NBA.

Aleksej Pokuševski je istakao dobru atmosferu koja vlada u klubu što se odrazilo i pobedom u prvom meču sezone, ali da mu najviše znači prisustvo iskusnog Vase Micića koji mu je najveća podrška u ekipi.

Krilni igrač govorio je i o svojoj povredi.

"Izlazim iz povrede, potrebno mi je vreme da se vratim u ritam, ali se za sada osećam dobro. Nisam igrao predsezonske utakmice, ali verujem da ću vremenom uspeti da se vratim u rotaciju", zaključio je Pokuševski.

четвртак, 16. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара