Читај ми!

Najveće zvezde NBA lige već sada najavljuju učešće na Olimpijskim igrama

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država igraće u daleko jačem sastavu na Olimpijskim igrama u Parizu nego na tek završenom Mundobasketu pošto su povratak u državni tim najavile najveće svetske košarkaške zvezde.

Nakon još jednog Mundobasketa na kojem Sjedinjene Države nisu osvojile ni medalju, najveće zvezde NBA lige godinu dana pred početak Olimpijskih igara u Parizu najavljuju svoje učešće.

Lebron Džejms, Stef Kari i Kevin Durent već su na svojim nalozima na društvenim mrežama nagovestili nastupanje za Sjedinjene Države, a njihovu spremnost da igraju za reprezentaciju potvrdio je i portal Atletik.

Amerikanci počigledno žele da po svaku cenu odbrane olimpijsko zlato koje su osvojili pre dve godine u Tokiju.

Dodaje se da je selektor Stiv Ker svestan da ne može da napadne najsjajniju medalju ako nema na raspolaganju mnogo jači tim od ovog koji je predvodio do četvrtog mesta na tek okončanom Mundobasketu.

Atletik tvrdi da je Lebron Džejms, dvostruki olimpijski šampion i trostruki učesnik Olimpijskih igara, već dao pozitivan odgovor selektoru Keru, kao i da će se državnom timu sledećeg leta priključiti i Stef Kari, Kevin Durent, Entoni Dejvis, Džejson Tejtum i Drejmond Grin.

Takođe, prema istom izvoru, veoma blizu odluke da igraju za SAD u Parizu su i Devin Buker, Demijen Lilard, Kajri Irving, Demar Derozan i De’Aron Foks.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара