Читај ми!

Prvi pravi debi za Kampaca, Zvezda napada Bajern u Minhenu

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19 sati igraju u gostima protiv Bajerna iz Minhena u 26. kolu Evrolige. Tok meča iz časa u čas možete pratiti na našem portalu.

Košarkaši Crvene zvezde, nakon teškog poraza od Albe u prošlom kolu, igraju protiv još jedne nemačke ekipe. Rival u Minhenu biće im Bajern od 19.00.

Poraz od Albe 87:72 u prošlom kolu mogao bi skupo da košta izabranike Duška Ivanovića. Šanse za plasman među najboljih osam su smanjene pa crveno-beli gotovo da više nemaju pravo na kiks.

U prvom susretu ove sezone Crvena zvezda je u Hali "Aleksandar Nikolić" savladala Bajern 78:72.  

Bajern je u poslednjem kolu izgubio od Makabija iz Tel Aviva 90:82. 

Zvezda će protiv Bavaraca biti jača za Fakunda Kampaca, koji je konačno registrovan i debitovaće za crveno-bele u elitnom takmičenju, ali će biti oslabljeni nedostatkom kapitena Branka Lazića, koji se oporavlja od povrede.

Crveno-beli su trenutno na 13. poziciji sa skorom 11-14, i dve pobede su daleko od zone plej-ofa, pa je pobeda za njih jedina opcija.

"Bajern je borben tim, ima igrače koji su polivalentni. Napadaju niski post, igraju pik-en-rol, igraju izuzetno brzo. Sada počinje devet finala za nas. Bićemo jači za Fakunda, imamo igrača više, ali u suštini sve je isto. Pokazali smo da možemo da pobedimo svakoga kada smo fokusirani i čvrsti u odbrani. Moramo da verujemo u ono što radimo i to je ono što nas čini dobrom ekipom", izjavio je Ivanović za klupski sajt.

Meč između Bajerna i Crvene zvezde počinje u 19 časova, a njegov tok iz časa u čas možete pratiti na našem portalu.    

среда, 08. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара