Читај ми!

Autor dokumentarca o Nikoli Jokiću: Dolazim u Srbiju kad Jokić osvoji medalju sa reprezentacijom

Jedan od autora dokumentarnog filma "100 nevidljivih niti", posvećenog Nikoli Jokiću i Srbiji, bio je gost Jutarnjeg programa RTS-a u i govorio je o utiscima o Srbiji.

Autor filma nije krio oduševljenje zbog pozitivnih utisaka i nada se da će doći ponovo u Srbiju kada Jokić osvoji zlato sa reprezentacijom Srbije.

"Bilo je to neverovatno putovanje za mene i moju ekipu, prevazišlo je sva očekivanja koja smo imali.  Došli smo da naučimo više o istoriji košarke u Jugoslaviji i o tome kako oni doživljavaju Denver nagetse. Oduševila me je gostoljubivost Srba. Ljudi su hteli da pričaju sa nama, podele iskustva, misli i stavove, to nam se svidelo", izjavio je jedan od autora filma.

"Imao sam sreću da se nađem sa nekim sjajnim ljudima iz Košarkaškog saveza Srbije, koji su mi dali uvid u istoriju košarke i upoznali me sa imenima srpske košarke. Sreo sam i neke ljude iz Crvene zvezde, neke bivše trenere Nikole Jokića, bilo je to sjajno iskustvo", zaključio je Adam Mares.

"Sve što smo doživeli na putovanju bilo je ludo. Mi smo spavali samo četiri sata u proseku tokom noći, jer i kada smo planirali da odemo ranije na spavanje, pričali bismo sa ljudima koji bi nas svojim zanimljivim pričama ostavljali budnima do jutra", rekao je Amerikanac.   

уторак, 16. април 2024.
27° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво