Читај ми!

Razlog više da proveravate mejlove - Mornar iz bizarnog razloga ne igra Ligu šampiona

Crnogorska ekipa Mornar iz Bara, iz bizarnog razloga neće igrati Fibinu Ligu šampiona naredne sezone. U pitanju je kasno pročitan mejl, koji je doveo do toga da se crnogorski tim ne prijavi na vreme za takmičenje.

Veoma retka i bizarna informacija dolazi iz Crne Gore i ekipe Mornara iz Bara.

Naime, crnogorska ekipa trebala je da učestvuje u Fibinoj Ligi šampiona, ali se nije prijavila na vreme za to takmičenje.

Razlog toga je kasno pročitani mejl koji je stigao od Fibe. 

"Napravljen je previd u kancelariji našeg kluba, mogu samo sebi da skačem u stomakm nikome drugom, a i kancelariji košarkaškog saveza Crne Gore koja je bila nemarna. Posle 15-ak dana prosleđen nam je dopis iz Fibe i to na mejl koji se retko otvara, pa je došlo do cajtnota za prijavu za kvalifikacije za Ligu šampiona", rekao je predsednik ekipe Đorđije Pavićević za radio Bar.

"Poslali smo dopis i zakasnili, Fiba radi sve po propisima. Što je najgore, zakasnili smo sa prijavom i za Fiba kup. Te stvari ozbiljnom klubu ne smeju da se dešavaju. Ipak, dobili smo čvrsto obećanje da smo prvi na listi čekanja da uskočimo u FIBA kup ako neka od ekipa otkaže učešće", dodao je Pavićević.

недеља, 10. децембар 2023.
4° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу