Читај ми!

Matović: Igramo protiv tima koji je talentovan i mlad

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Matović, uoči početka polufinalne serije plej-ofa Superlige Srbije, istakao je da Mega ima veoma mlad i talentovan tim koji je i znatno pojačan. U prvom meču polufinalne serije crno-beli večeras od 20.30 gostuju na terenu Mege.

Dva tima su se ove sezone sastala dva puta u ABA ligi i oba puta su slavili crno-beli, ali je njihov trener istakao da Mega u duel ulazi sa znatno izmenjenim i ojačanim sastavom.

"Počinjemo finalnu seriju protiv tima koji ima dobru sezonu iza sebe, gde su se do poslednjih nekoliko kola borili za prva četiri mesta koja vode u plej-of ABA lige. U odnosu na tim koji je igrao tokom sezone, sada su se pojačali. Igramo protiv tima koji je veoma talentovan, atletičan, mlad i sa mnogo energije, a sa Tepićem, Milosavljevićem i Simanićem, koji su u svojim karijerama osvajali ABA ligu, dobili su na iskustvu jer su to igrači koji znaju kako se igraju utakmice u plej-ofu.", rekao je Matović za klupski sajt.

Trener crno-belih dodao je da Trej Dreksel neće igrati do kraja sezone zbog povrede, dok su se treningu vratili Rašon Tomas i Markus Pejdž, koji su i dalje neizvesni za sutrašnji meč, kao i da do kraja sezone neće računati i na Vila Mozlija, koji se pre početka takmičenja vratio u Sjedinjene Američke Države iz privatnih razloga.

Utakmica Mege i Partizana igra se od 20.30 u hali Mega Faktory.

Drugi polufinalni meč je na programu 3. juna u Hali sportova Ranko Žeravica, a plasman u finale izboriće tim koji stigne do dve pobede.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво