Šakota: U Ljubljani kao protiv Valensije

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota izjavio je da je recept za pobedu u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije da se ponovi pristup iz duela sa Valensijom u Evroligi.

"Cedevita Olimpija igra jako brzu košarku, statistički s najvećim brojem poseda u celoj ABA ligi, što znači da moramo da imamo sličan pristup ovoj utakmici kao i s Valensijom i da nađemo način da ih usporimo. Naša situacija je takva da u ovom trenutku tražimo samo pobede, kako bismo poboljšali situaciju na tabeli", rekao je Šakota za klupski sajt.

Adut Zvezde je što je u izlaznoj liniji forme, naglašava iskusni stručnjak: "Koliko god da je svaka utakmica nepredvidiva, posebno sa ovakvim rivalom, mi ne možemo drugačije da se postavimo u ovom trenutku".

Kapiten Branko Lazić očekuje težak meč s vrlo poznatim rivalom, s trojicom bivših košarkaša Zvezde Jakom Blažičem, Markom Simonovićem i Maikom Cirbesom.

"Igraju dobro, bez obzira na poraz od Zadra, imali su vremena dobro da se pripreme za ovu utakmicu jer se nisu igrale utakmice Evrokupa prošle nedelje. Stil igre koji gaje je sličan onome što nas je čekalo protiv Valensije. Brza košarka, mnogo napada, mnogo šuteva... Jasno je da ponovo moramo da budemo maksimalno dobri u onome što nam je davalo šanse da pobedimo, pa i pobede poput one u Kaunasu, a to je čvrsta igra s puno energije. I prethodnih godina kada smo igrali u Sloveniji imali smo dobru glasnu podršku naših navijača sa tribina, pozivam ih i ovoga puta da budu uz nas u ovoj važnoj utakmici", rekao je kapiten crveno-belih.

Utakmica između Cedevita Olimpije i Crvene zvezde igra se sutra od 17 sati u hali Stožice.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво