Jokić: Nisam razmišljao o NBA, a tek o Ol-staru...

Srpski košarkaš Nikola Jokić, posle debitantskog nastupa na Ol-staru u Šarlotu, priznao je da ranije nije očekivao da će biti deo najvećeg spektakla u NBA ligi.

Jokić je sa šest poena i devet skokova učestvovao u porazu Tima Janisa Adetokumba od Lebrona Džejmsa – 178:164.

"Iskreno, kao dečak nikada nisam razmišljao ni o NBA ligi, a kamoli o Ol-staru. Ceo turnir je bio zanimljiv, bilo mi je sjajno i u takmičenju u veštinama", rekao je Jokić američkim novinarima.

Jokić se našalio i da nije hteo da se rukuje sa svojim trenerom iz Denvera Majkom Melounom, koji je bio na klupi Džejmsove ekipe.

"Drago mi je zbog njega. Pogodili su mnogo šuteva u drugom poluvremenu i na kraju pobedili", poručio je on.

Na pitanje kako se nosi sa velikom popularnošću, Jokić je dao zanimljiv odgovor.

"Ne sviđa mi se to što ne mogu da krenem nikuda bez slikanja, mrzim čoveka koji je izmislio mobilni i kameru u njemu... Ljudi me prepoznaju na svakom koraku, ističu poštovanje. Volim kad vidim da me cene", zaključio je Jokić.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво