Zvezda ne igra četvrti meč protiv Budućnosti, ipak odluka nije konačna

Posle sastanka sa komesarom za suđenje ABA lige Iztokom Remsom, čelnici Crvene zvezde nisu odustali - crveno-beli neće igrati četvrti meč finalne serije plej-ofa protiv Budućnosti u „Morači“, saznaje Blic. Susret je trebalo da se igra od 21 čas. Ovo nije konačna odluka Zvezde, ali male su šanse da crveno-beli večeras izađu na parket.

Crveno-beli su nezadovoljni suđenjem u finalnoj seriji. Predsednik Nebojša Čović je posle trećeg duela najavio da Zvezda najverovatnije neće igrati četvrti meč u hali „Morača".

Očigledne sudijske greške i i loš tretman u Podgorici navelo je crveno-bele da dobro razmisle da li vredi igrati pod ovakvim uslovima. Posle sasanka sa Remsom odlučeno je da Zvezda ne igra meč.

"Mi smo imali sastanak sa Iztokom Remsom, direktorom takmičenja Krešimirom Novoselom i sportskim direktorom Žarkom Čabarkapom. Dali smo im sekvence oružane pljačke, kojom je koordinirao sudija promenjenog identiteta Javor. Sad se zove Javor. Radi se o sudiji iz Evrolige koji je takav kakav je i koji je od prve sekunde napravio takav ambijent. Doveli su nas u situaciju u kojoj nema ni svrhe ni razloga uzbuđivati se ni ti učestvovati u jednoj farsi koja se kao scenario pravi od oktobra 2017. godine. To je Bokan vešto odradio šireći svoj uticaj i kombinujući, s obzirom da on zna da nas je pokrao, ali ne očekujem da je hrabar da to i prizna", izjavio je predsednik crveno-belih Nebojša Čović, prenosi portal Blic.

"Očekujem ekspertizu, da tu ekspertizu potpišu da je sve regularno, pa da ih mi tužimo, jer se ovde ne radi o dva boda, već i o materijalnoj šteti. A znate da ekran i televizije ne mogu da lažu" dodao je Čović.

Navodi da je odluka da ekipa ne izađe na teren "gotovo pa konačna".

"Mi smo blizu toga da donesemo tu odluku, jer nema svrhe da im kvarimo slavlje. A i ne bih da ponovo dolazim u halu, pa da nas gađaju šunkom, probajući da provociraju Omića ne zaboravljajući da oni imaju Šehoviće. Dan je dugačak, ima vremena za odluku, prvo da pogledamo kako je prošao meč Budućnost - Zeta, a onda i da ispratimo derbi.", dodao je Čović.

Zvezdin predsednik je bio jasan po pitanju još nekog kontakta sa rukovodstvom ABA lige u toku dana.

"Nemam šta da kontaktiram s njima, jedino što razmišljam da se povučem sa mesta predsedavajućeg i to ću verovatno i uraditi. Neću da učestvujem u lopovskim stvarima. Ja sport doživljavam na drugi način, u sportu sam skoro 50 godina, nisam priučeni sportista, prošao sam sve faze, sve ovo mi je ružno".

Čovek sam koji vodi poreklo iz Crne Gore i nisam nikad doživeo veći stepen mržnje nego u petak uveče. I to od zaposlenih Bokanovih ljudi, on je primljen sa najvećim počastima u Beogradu, sedeo je u VIP loži. Sedeo sam i ja u njoj, ali su mi psovali i oca i majku, ali sve je to slučajno što se događa u petak, subotu, a možda i u nedelju. Pa neću da kvarim izborne rezultate i Bokanovu kandidaturu za gradonačelnika Podgorice. Ne osećam se ugroženim, ali ta mržnja je neverovatna", zaključio je Čović. 

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво