Dušan Tadić se jedva sačuvao u opštoj tuči igrača i navijača Fenerbahčea i Trabzona

Derbi meč Fenerbahčea i Trabzona u 30. kolu prvenstva Turske ostao je u senci scena naesvakidašnjih sukoba i tuča na terenu kako igrača tako i navijača oba tima u toku a i posle kraja utakmice. Fenerbahče je sa 3:2 došao do pobede na gostujućem terenu ali su jedva uspeli da se spasu od linča domađih navijača.

Netrpeljivost između navijača, pa i igrača Trabzona i Fenerbahčea, u čijem sastavu je i srpski internacionalac Dušan Tadić, je najveća u turskom fudbalu ali poprima sve drastičnije razmere.

Na današnjem derbiju do prvih sukoba na terenu je došlo u samom finišu meča u sudijskoj nadoknadi vremena koja je bila predviđena da traje deset minuta, a trajala je mnogo duže.

Zbog nešto oštrije igre domaćih igrača, nastala je velika gužva u kojoj su učestvovali gotovo svi igrači, čak su se i raspodelili na dve gomile…

Sukobu su se pridružili i navijači koji su bacali flaše sa vodom na teren, ali sudije nisu prekinule meč.

A kada je sudija odsvirao kraj meča na teren utrčali navijači Trabzona koji su se želeli da se obračunaju sa igračima Fenerbahčea.

Nastao je opšti haos, a fudbaleri turskog velikana, među kojima i srpski reprezentativac Dušan Tadić, otrčali su u svlačionicu kako bi se spasili od napadača. Golman Fenera Dominik Livaković navodno je udaren u glavu.

Pobeda na gostovanju je dragocena za Fenerbahče u borbi za titulu sa Galatasarajem ali su to i sport ovoga puta potpuno ostali u senci.

четвртак, 16. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара