Читај ми!

Sitiju dolazi Kopenhagen kao dezert posle gozbe

Fudbaleri Mančester sitija i Kopenhagena na stadionu "Etihad" od 21.00 igraju revanš meč osmine finala Lige šampiona. Najvažnija dešavanja možete pratiti na našem portalu.

Ситију долази Копенхаген као дезерт после гозбе Ситију долази Копенхаген као дезерт после гозбе

Sigurna pobeda 3:1 u derbiju Mančestera nad Junajtedom pokazala je da je Siti u dobroj formi. Odrađen je dobar posao pobedom 3:1 u Danskoj, tako da je tim Pepa Gvardiole već tada "završio posao".

Aktuelni prvak Evrope je trenutno višem fokusiran na borbu sa Liverpulom za prvo mesto Premijer lige. Žreb im je dodelio možda i naslabijeg rivala od svih timova plasiranih i već u prvom meču se pokazala očigledna razlika u kvalitetu. 

Sem Džeka Griliša, Gvardiola ima sve igrače na raspolaganju. Od sastava tog kvaliteta se očekuje ubedljiv trijumf, uprotivnom će se naći mesta za kritiku.

Kopenhagen ima još veće poteškoće na domaćoj sceni. Dolaze na "Etihad" posle teškog poraza od Mitjelanda u duelu u kom pobednik ide na prvo mesto. Tim iz prestonice Danske je trenutno treći sa tri boda manjka u odnosu na Mitjeland i dva u odnosu na Brondbi.

Na sve to, ni tradicija im nije saveznik. Nikad nisu slavili u Engleskoj u Ligi šampiona. Šta više, prethodni put su u Ligi šampiona slavili kao gosti u decembru 2016. godine. Iskusniji igrači se sigurno još uvek gorko sećaju kako su poslednji put prošli protiv Sitija na "Etihadu". Bilo je 5:0. 

Autsajderi se uvek uzdaju na rasterećnost. Nek to bude glavni pokretač Danaca, pa da ljubitelji fudbala mogu da uživaju u kompetitivnom duelu.

Utakmica Mančester siti - Kopenhagen igra se od 21.00 na "Etihadu", a možete da je pratite iz časa u čas na našem portalu.

петак, 10. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара