Читај ми!

Zakazana sednica Skupštine FK Partizan za mart

Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizan danas je održao vanrednu sednicu na kojoj je doneta odluka o izradi detaljnog izveštaja o radu i poslovanju kluba i na kojoj je za trenera prvog tima imenovan Igor Duljaj.

Sednica Upravnog odbora FK Partizan je nakon utakmice Partizana i Šerifa prvobitno zakazana za 27. februar ali je zbog pomeranja utakmice 23. kola Superlige Srbije i ona pomerena za 28. februar.

"Upravni odbor ukazao je poverenje Igoru Duljaju da u narednom periodu izvrši stabilizaciju igre i rezultata, u skladu sa ciljevima i ambicijama kluba. Na dnevnom redu sednice raspravljalo se i o odgovornosti za rezultate u tekućoj sezoni."

"Na predlog predsednika Milorada Vučelića, u narednim danima izradiće se detaljan izveštaj o radu i poslovanju kluba, koji će potom biti podnet članovima Skupštine kluba, na vanrednoj sednici Skupštine koja je zakazana za mart."

"Na sednici Skupštine, kao najvišeg organa FK Partizan, raspravljaće se o izveštaju i odgovornosti predsednika Upravnog odbora u vezi sa aktuelnom situacijom", stoji u saopštenju kluba iz Humske.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво