Читај ми!

Goran Pandev okačio kopačke o klin

Bivši fudbalski reprezentativac Severne Makedonije Goran Pandev saopštio je da je završio igračku karijeru, prenosi Gazeta delo Sport.

Pandev (39) je drugi deo prošle sezone proveo u Parmi, a tokom leta nije uspeo da pronađe angažman u nekom drugom klubu.

"Posle punih 20 godina, vreme je da završim. Moj najstariji sin ima skoro 13 godina, ranije sam ga viđao samo u pauzama između sezona. Sada želim više pažnje da posvetim svojoj porodici, ali to ne znači da ću se udaljiti od fudbala, jer ne znam da radim ništa drugo", rekao je Pandev.

Makedonski napadač je karijeru počeo u Belasici, a potom je igrao za Inter, Speciju, Ankonu, Lacio, Napoli, Galatasaraj, Đenovu i Parmu.

Za reprezentaciju Severne Makedonije odigrao je 122 meča i postigao je 38 golova.

"Celo leto nisam razmišljao o fudbalu i bilo je opuštajuće. Jedite više i manje trenirajte. Uz to imam još koji kilogram viška, a sa 39 godina sve je teže. Volim da radim sa mladima i pomažem im, razgovaram sa njima i gledam njihove utakmice. Zato sebe u budućnosti više vidim kao direktora ili sportskog agenta", zaključio je Pandev.

среда, 06. децембар 2023.
2° C

Коментари

Одличан текст
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Re: Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Cuvar kuca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Tekst poruke i pouke
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Postovani
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара