Читај ми!

Zvezda potvrdila – Milojević menja Stankovića na klupi

Fudbalski klub Crvena zvezda potvrdila je da je novi trener Miloš Milojević. Milojević će zameniti Dejana Stankovića koji je podneo ostavku posle dve i po godine na klupi crveno-belih.

Stanković više nije trener Zvezde, a ostavku je obrazložio činjenicom da tri godine uzastopno nije uspeo tim da uvede u Ligu šampiona.

Reč je o stručnjaku koji je dobro upoznat sa radom našeg kluba, s obzirom na to da je bio pomoćnik Dejanu Stankoviću u periodu od 2019. do 2021. godine, a sada će ga naslediti na klupi Crvene zvezde.

Punu afirmaciju je stekao kada je švedski Mjalbi uveo iz treće u prvu ligu, posle čega je i stigao u naš klub kao pomoćni trener. Trenersku karijeru je započeo u Vikingu, a na Islandu je radio još u Brejdabliku. Po odlasku iz Zvezde, predvodio je švedski Hamarbi i Malme.

Kao asistent u Crvenoj zvezdi osvojio je dve titule i kup, dok je sa Malmeom osvojio kup Švedske.

Miloš Milojević je dete Crvene zvezde, ponikao je u Zvezdinoj omladinskoj školi, a potom je nastupao za brojne klubove širom Evrope.

Zvanična promocija Miloša Milojevića biće održana u subotu u 13 časova, a on će voditi tim u meču protiv Javora koji se igra u 20:30.

недеља, 28. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво