Читај ми!

Jurić: Lukić se izvinio, ali neće biti kapiten

Trener fudbalera Torina Ivan Jurić izjavio je da reprezentativac Srbije Saša Lukić više neće biti kapiten italijanskog tima. Lukić je odbio da putuje na gostovanje Monci u prvom kolu Serije A i propustio je trijumf Torina (2:1), a razlog je njegovo nezadovoljstvo ponudom za produžetak saradnje.

Italijanski klub ponudio je srpskom fudbaleru platu od 1.200.000 evra godišnje, a Lukić je smatrao da zaslužuje najmanje 1.500.000 evra i bonuse, pa je bojkotovao utakmicu u Monci.

"Pošto je izbio incident, razgovarao sam sa predsednikom i dogovorili se koja linija ne sme da se pređe. Plan je bio da se Saša izvini i shvati grešku, što je i učinio u svlačionici. Dakle, Lukić će na narednoj utakmici biti sa nama, ali neće biti kapiten. Videćemo kako će se stvari odvijati u budućnosti", izjavio je Jurić na konferenciji za medije uoči sutrašnjeg duela protiv Lacija, a preneli su italijanski mediji.

Trener Torina potvrdio je da će srpski reprezentativni golman Vanja Milinković-Savić ostati na golu Torina.

"Vanja Milinković-Savić je odlično branio protiv Monce, kao i na nekim mečevima tokom proleća. Odigrali smo baš ozbiljnu utakmicu u prvom kolu", rekao je Jurić.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво