Читај ми!

Stanković: Meč protiv Brage diplomski rad ove generacije

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da će utakmica protiv Brage u Ligi Evrope biti svojevrstan diplomski rad ove generacije. Crveno-beli u četvrtak od 21.00 u gostima igraju protiv Brage, u šestom kolu grupne faze Lige Evrope. Direktan prenos meča je na našem Prvom programu.

Zvezda pred poslednju rundu ima 10 bodova i nalazi se na prvom mestu u grupi F, Braga ima bod manje, a Midtjiland osam bodova.

"Moglo bi se reći da je ovo diplomski rad, posle skoro dve godine zajedničkog rada i napretka, dobrih utakmica, trofeja... Pokušavam da momcima predočim da imamo šansu da jednom utakmicom uđemo u osminu finala Lige Evrope, to je kao da smo sad u šesnaestini finala i da imamo povoljan rezultat."

"Ne želim da budemo podređeni od starta. Ako to bude trebalo, gledaćemo da svi zajedno budemo podređeni i da znamo kako da odgovorimo na njihovu ofanzivu. Želim da budemo opasni, da imamo hrabrosti više sa loptom nego bez lopte. Ovo je lepa utakmica ove generacije, jedna od važnijih", rekao je Stanković na konfrenciji za medije pred put u Portugaliju.

Stanković je istakao da je portugalska ekipa drugačija od one koja je u septembru igrala u Beogradu, kada su crveno-beli slavili 2:1.

"Što se tiče poseda lopte, moraš da budeš strpljiv i ogranizovan. Oni imaju kvaliteta u posedu. Tehnički su perfektni, takvi su bili u Beogradu, pa smo uspeli. Želim da mi budemo opasni. Braga igra odlično u poslednje vreme, totalno su promenili odnos u poslednja dva meseca."

"Posao će nam biti teži, ali se nećemo predati. Respektujuemo ih, znamo im vrline i mane. Ne odustajemo od našeg cilj. Šta god da se desi, mi smo pobednici. Ovakvu šansu ne treba ispuštati. Svesni smo šta ona može da nam donese", rekao je Stanković.

Trener Zvezde istakao je da će veliki hendikep za ekipu biti to što Seku Sanogo neće moći da igra, jer nije u potpunosti zalečio povredu.  

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво