Читај ми!

Lalatović preuzeo Al Batin

Nenad Lalatović zvanično je novi trener fudbalera Al Batina iz Saudijske Arabije. Lalatović posle 10 godina napušta srpski fudbal i ovo mu je prvi inostrani trenerski angažman.

Srpski trener je nakon završene sezone otišao iz Vojvodine i nedavno je preuzeo klupu Radničkog iz Niša, koji je zvanično napustio nakon dobre ponude iz Saudijske Arabije.

Proteklih dana Nenad Lalatović je u izjavama isticao da je od saudijsklog kluba dobio odličnu ponudu za sebe i ceo stručni tim, kao i da je sve dogovorio i sa Radničkim koji je pripremao za narednu sezonu.

"Verovao sam u sebe koliko vredim, prepoznali su moj talenat i rad i lično me doveli. Dali su mi i odrešene ruke kada je u pitanju dovođenje igrača.", rekao je Lalatović.

Mladi srpski trener odlazi baš na godišnjicu prvog trofeja koji je osvojio u Kupu Srbije sa Vojvodinom, a svim našim klubovima za koje je radio poželeo je sve najlepše u narednoj sezoni.

"Srećan sam što sam napravio posle 10 godina u srpskom fudbalu i odlazim na spektakularan način. Nedostajaće mi srpski fudbal, ali vratiću se jednom.", poručio je Lalatović.

понедељак, 11. децембар 2023.
3° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу