Читај ми!

Jagodini i Borcu uz novčane kazne oduzeti i bodovi

Fudbalski klubovi Jagodina i Borac 1926 kažnjeni su sa novčanim kaznama i oduzimanjem po šest bodova zbog toga što su “svojim činjenjem ugrozili i povredili integritet fudbalskih utakmica Prve Lige Srbije“ u mečevima sa Trajalom, odnosno Železničarom, saopštila je Disciplinska komisija Fudbalski savez Srbije.

Posle upozorenja i sumnji koje je Uefa iznela u vezi sa regularnošću dve utakmice, koje su odigrane u martu, Fudbalski savez Srbije je ovog puta ekspresno reagovao i doneo odluku o kažnjavanju Prvoligaša.


Borac je u Pančevu izgubio od Železničara sa 0:1, dok se Jagodina sa gostovanja kod Trajala u Kruševcu vratila sa porazom od 3:0.

Oba kluba su kažnjena oduzimanjem po šest bodova na tabeli Prve lige Srbije, a Jagodina i kaznom kaznpm od 6 miliona dinara, dok je Borac 1926 kažnjen iznosom od 4 miliona dinara.

Uz ove kazne Disciplinska komisija FSS donela je i odluke o kaznama zbog slabe organizacije, nedozvoljenog prisustva gledalaca i nepoštovanja odredaba iz kovid protokola o organizaciji utakmica, tako što je FK „Crvena zvezda" Beograd izrečena novčana kazna u iznosu od 700.000 dinara zbog navedenih propusta na utakmici Super Lige Srbije FK „Crvena Zvezda" Beograd - FK „Partizan" Beograd.

Iz istih razloga, kažnjen je i FK „Novi Pazar" novčanom kaznom u iznosu od 500.000 dinara, a u vezi sa organizacijom utakmice FK „Novi Pazar" Novi Pazar - FK „TSC" Bačka Topola.

уторак, 30. мај 2023.
16° C

Коментари

Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
PTc
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Operacija kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.