Sportisti u borbi za Gavrilov život – licitirajte za dres Jovića, Stankovića, Ilića, Milijaša...

Srbija se ponovo ujedinila kako bi pomogla u lečenju malog Gavrila Đurđevića, koji boluje od teške ali izlečive bolesti – spinalne mišićne atrofije. Da bi otišao u inostranstvo na lečenje potrebno je dva i po miliona evra. Pomoć se prikuplja, a roditelji apeluju za pomoć jer je reč o ogromnoj svoti novca.

Gavrilo boluje od spinalne mišićne atrofije, tip 1, to je bolest koja se manifestuje gubljenjem mišića i respiratornih organa kao što je disanje i gutanje.

On mora da primi najskuplji lek na svetu pre nego što postane težak 12 kilograma.

Zbog toga su se mnogi sportisti okupili i donirali svoju opremu koja se prodaje na aukcijama, kako bi se skupila što veća svota novca.

Posle trake Kristijana Ronalda koja je podigla mnogo prašine i prodata za više od 7.500.000 dinara, akciji su se sada priključili Stefan Mitrović, Dušan Tadić, potom Luka Jović koji je ponudio dva, pa i legende Crvene zvezde i Partizana – Dejan Stanković, Saša Ilić i Nenad Milijaš...

Tokom prošle i početkom ove godine, građani Srbije su svojom humanošću pomogli i Sofiji, Aniki, Lani, Oliveru, Minji da odu na lečenje i prime "zolgensmu", najskuplji lek na svetu, koji pomaže protiv spinalne mišićne atrofije.

Ukoliko ne možete da licitirate, pošaljite jedan sms sa sadržajem 973 na 3030 i budite mu prekopotrebna podrška sa tribina u najvažnijoj utakmici života!

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво