Читај ми!

Zvezda pojačala napad, stigao Dijego Falčineli iz Bolonje

Crvena zvezda je pojačala napad. Na preporuku Siniše Mihajlovića, stigao je na pozajmicu Dijego Falčineli, upravo iz Bolonje.

Dijego Falčineli ima 29 godina i biće prvi italijanski fudbaler u Crvenoj zvezdi. Da se lakše uklopi među crveno-bele, pomoći će mu Dejan Stanković, koji u stručnom štabu ima još tri Italijana.

Dejan Stanković nije krio zadovoljstvo za angažman Falčinelija.

"Pratili smo dosta, skautirali, pričali smo pred početak prvenstva o mnogima... Prelazni rok traje, došao je momenat i odlučili smo se za Dijega. On je iskusan, imao je briljantne igre u Krotoneu. Pričao sam sa Sinišom da čujem kakva je ličnost. Profesionalac, radi za ekipu, pa su ga neki stravljali po krilu jer hoće da pomogne ekipi i dosta se žrtvuje. Vidim ga kao prvog špica", istakao je Dejan Stanković.

"Može dosta da nam donese zbog načina na koji igramo. Trenirao je i poslednji meč je odigrao 14. avgusta. On je u trenažnom procesu. Pričaćemo da što brže vidimo u kakvoj je formi."

"Pomoći će mu komunikacija i biće ona prava. Imamo još tri Italijana u 'stafu', ovo mu je prvi odlazak inostranstvo, a iz Italije retko kad idu. Mi smo ti koji se adaptiramo i niko nas ništa ne pita. Njemu je ovo prvo iskustvo van Italije i uradićemo sve da se oseća kao kod kuće", zaključio je Dejan Stanković.

субота, 27. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво