Totenhem reagovao na prodaju Eriksena, otkupljen Lo Selso

Londonski fubalski klub Totenhem otkupio je ugovor Argentinca Đovanija Lo Selsa iz Betisa za 60 miliona evra. Očekuje se da "petlovi" finalizuju i transfere Berjvina iz PSV-a i Pjonteka iz Milana.

"Petlovi" su u poslednjim danima prelaznog roka ponovo veoma aktivni.

Klub iz Londona napustio je Kristijan Eriksen, ali je tim koji sa klupe vodi Žoze Morinjo reagovao i otkupio ugovor Đovanija Lo Selsa.

Argentinac je polusezonu u Totenhemu proveo kao pozajmljen igrač iz Real Betisa, a uprava engleske ekipe aktivirala je klauzulu o opciji kupovine u iznosu od 60 miliona evra.

Lo Selso je ove sezone u svim takmičenjima za "petlove" odigrao 20 utakmica i postigao dva gola, od čega je jedan protiv Crvene zvezde.

Argentinac (23) je tokom karijere igrao za Rozario, PSŽ i Betis, a sa Totenhemom je ugovorio saradnju do 2025. godine.

Pored Lo Selsa, očekuje se da u narednom periodu Totenhem dovede krilnog fudbalera PSV-a Stivena Bergvjina, kao i napadača Milana Kšištofa Pjonteka.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво