Zvezda sa Olimpijakosom za proleće u Evropi

Fudbaleri Crvene zvezde igraju sa Olimpijakosom u šestom, poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona. Utakmica na stadionu "Karaiskaki" počinje u 21.00 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (za posetioce iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Crvena zvezda i Olimpijakos u direktnom duelu poslednjeg kola B grupe odlučuju koja ekipa će sa trećeg mesta nastaviti učešće u Ligi Evrope.

Posle pet kola u grupi B, Crvena zvezda se nalazi na trećem mestu sa tri boda, koja je osvojila pobedom upravo nad Olimpijakosom u Beogradu, dok je Olimpijakos poslednji sa samo bodom koji su osvojili igrajući nerešeno 2:2 sa Totenhemom na svom terenu. 

Crveno-beli sa jednim osvojenim bodom ili pobedom u ovom meču ostaju na trećoj poziciji koja vodi u šesnaestinu finala Lige Evrope, što je namenjeno trećeplasiranom timu svake grupe Lige šampiona.

Trener Vladan Milojević poveo je na put 19 igrača za koje očekuje da će dati sve od sebe da pobedom i plasmanom u nokaut fazu Lige Evrope ispišu nove stranice istorije kluba.

Duel Crvene zvezde i Olimpijakosa na stadionu "Karaiskaki" počinje u 21.00 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (za posetioce iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво