Genduzi: Felaini ljubomoran na moju kosu

Maruan Felaini napravio je neobičan faul na meču protiv Arsenala, kada je povukao za kosu Matea Genduzija. Mladi "tobdžija" se nakon meča našalio izjavivši da je Felaini koji je nedavno skratio kosu, samo ljubomoran na Genduzijevu frizuru.

Felaini je prošao bez žutog kartona, uprkos tome što je na veoma neobičan način zaustavio mladog Francuza.

"Mislim da je to stvar ljubomore. Možda ne može da prihvati činjenicu da je skratio kosu", našalio se Genduzi nakon meča.

Francuski fudbaler koji ima 19 godina došao je u Arsenal iz Lorijena, a do sada je pokazao odlične partije u Premijer ligi, a protiv Junajteda u sastavu je bio svih 90. minuta.

"Trudim se da dam svoj maksimum svaku utakmicu. Bilo mi je potrebno do pola sata igre u Premijer ligi da se na nju priviknem, sada sam u pravom ritmu. Žao mi je što nismo odneli sva tri boda sa „Old Traforda", imali smo svoje šanse, ali i greške. Sve u svemu, bila je to odlična utakmica", dodao je Genduzi. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво