Читај ми!

Crvena zvezda nadigrala Javor

Fudbaleri Crvene zvezde su ubedljivo sa 3:0 savladali Javor na stadionu „Rajko Mitić“ u utakmici 23. kola Superlige Srbije. Ovom pobedom crveno-beli osigurali su vodeću poziciju na tabeli domaćeg šampionata.

Već od starta utakmice fudbaleri Crvene zvezde su počeli seriju napada na gol gostiju iz Ivanjice i već u šestom minutu poveli sa 1:0 golom Luke Adžića.

Gosti su ofanzivnom igrom pokušali da uzvrate, ali su domaćini nastavili napadačku taktiku i uspeli da izbore jedanaesterac u 28. minutu kada je Aleksandar Pešić fauliran u šesnaestercu. Iako je to pomalo neuobičajeno, Pešić nad kojim je načinjen prekršaj, uspešno izvodi jedanaesterac i Crvena zvezda na odmor odlazi sa prednošću od 2:0.

Na početku drugog poluvremena napadač Crvene zvezde Ben propušta nekoliko sjajnih prilika da se upiše u strelce, ali Aleksandar Pešić uspeva u 72. ninutu da se po drugi put upiše u strelce za konačnih 3:0.

Sredinom drugog polugremena teren je zbog povrede na nosilima je napustio strelac prvog gola Luka Adžić što može biti veliki problem za njegov tim. O ozbiljnosti povrede znaće se više posle detaljnijih lekarskih pregleda.

Pobedom nad Javorom trenutno vodeća Crvena zvezda je osigurala prvo mesto na tabeli domaće lige i ponovo se okreće međunarodnom terenu.

Tok utakmice:

14.26 - Sudija svira kraj. Crvena zvezda je savladala Javor sa Ubedljivih 3:0.

14.06 - Gooool! Tri nula za Crvenu zvezdu. Aleksandar Pešić postiže pogodak posle asistencije Bena za vođstvo crveno-belih od 3:0 u duelu sa Javorom.

14.03 - Veliki problem za Crvenu zvezdu... Mladi reprezentativac i strelac prvog gola, Luka Adžić se povredio i morao na nosilima da napusti teren, a u igru je kao njegova zamena ušao Milić.

15.52 - Serija šansi za Crvenu zvezdu da uveća prednost, ali Ben ne uspeva da se upiše u listu strelaca.

15.50 - Završena je utakmica u Zemunu. Domaći tim odneo je pobedu nad Borcem sa ubedljivih 3:0, drugim golom Dejana Denića u 64. minutu igre.

15.40 - Počelo je drugo poluvreme. Crvena zvezda nastavlja sa serijom napada a Ben već u šestom minutu izlazi sam predgolmana Javora, ali ne uspeva da postigne pogodak.

15.19 - Završeno je prvo poluvreme. Fudbaleri Crvene zvezde odlaze na odmor sa prednošću od 2:0 u duelu sa Javorom. Golove su postigli Adžić u šestom iz akcije i Pešić u 29. iz jedanaesterca.

15.05 - Počelo je drugo poluvreme utakmice Zemuna i Borca, domaćini vode sa 2:0.

15.01 - Jedanaesterac za Crvenu zvezdu! Aleksandar Pešić, nad kojim je i načinjen faul u šesnaestercu, šutira i pogađa gol za 2:0.

14.46 - Zemun je poveo i sa 2:0 u utakmici sa Borcem golom Dejana Denića u 39 minutu i otišao na poluvreme sa velikom prednošću. 

14.36 - Gooool! Već u šestom minutu Crvena zvezda vodi sa 1:0 u duelu sa Javorom. Gotovo prvi ozbiljniji napad domaćina Luka Adžić koristi i postiže pogodak za vođstvo Crvene zvezde.

14.30 - Utakmica Crvene zvezde i Javora počela je minutom ćutanja za preminulog glumca Nebojšu Glogovca. Loptu sa centra prvi su poveli fudbaleri Javora.

14.21 - Fudbaleri Crvene zvezde i Javora su izašli na zagrevanje, očekuje se početak meča na stadionu "Rajko Mitić".

14.11 - Goool! Zemun od 11. minuta vodi sa 1:0, strelac je bio mladi napadač Zemuna Litvanac Justas Lasickas.

14.00 - u Zemunu je počela druga utakmica 23. kola Superlige Srbije u kojij je Zemun domaćin Borcu.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво