Totenhem doveo prvo pojačanje i oborio klupski rekord

Iako je sezona na Ostrvu već počela, Totenhem je doveo tek prvo pojačanje u prelaznom roku – defanzivca Davinsona Sančeza iz Ajaksa.

Na sajtu kluba iz Londona nije precizirano koliko je Kolumbijac plaćen Ajaksu, ali pojedini ostrvski mediji prenose da se radi o sumi od 42 miliona funti, što je novi klupski rekord.

"Ovo je veliki korak za razvoj moje karijere. Uzbuđen sam što prelazim u tako poznat klub kakav je Totenhem. Radujem se što ću raditi sa Maurisiom Poketinom i sjajnim fudbalerima, a pre svega što ću ih sve upoznati", rekao je 21-godišnju Sančez.

Sančez ima 21 godinu, a potpisao je ugovor do 2023. godine.

Kolumbijac je ponikao u Atletiko Nasionalu, sa kojim je 2016. godine osvojio Kopa libertadores, da bi prošle sezone dobio nagradu za najboljeg igrača Ajaksa.

Trener Totenhema Maurisio Poketino najavio je da će klub do kraja prelaznog roka angažovati još tri pojačanja. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво