Liverpul odbio i treću ponudu Barse za Kutinja

Ne znači ne, jasna je poruka uprave Liverpula, koja je odbila i treću ponudu Barselone za Felipea Kutinja, ovoga puta u visini od 125 miliona evra.

Prošle nedelje "crveni" su odbili 100 miliona evra za svog najboljeg igrača i tada su rekli da Kutinjo nije na prodaju, što se ispostavilo kao veoma tvrd stav kluba sa "Enfilda".

Brazilac je već podneo zahtev za transfer, Jirgen Klop insistira da Kutinjo ostane u Liverpulu, dok Barsa očekuje da će se Ostrvljani "slomiti", ukoliko ponude dovoljno veliku cifru.

Barselona ima para, vide Kutinja kao idealnu zamenu za Nejmara, koji je za 200 miliona funti prešao u PSŽ.

Kutinjo je u januaru potpisao novi petogodišnji ugovor sa Liverpulom, ali u njemu ne postoji otkupna klauzula.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво