Milijaš: Ne smemo da padamo

Posle nove, 12 uzastopne pobede u prvenstvu, kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš ipak nije bio previše zadovoljan. Ističe da ekipi ne sme da se događa da sama sebe dovodi u neprijatnu situaciju i strepi za pobedu.

Uprkos 12. uzastopnoj pobedi svog tima, Nenad Milijaš video je i loše strane u trijumfu nad Spartakom u Subotici (1:2).

Asistent i umalo strelac drugog gola prvo se osvrnuo na detalj iz 74. minuta kada su crveno-beli duplirali prednost.

"Iskreno, nisam video da li je lopta kod kornera prešla gol liniju, ali želim da verujem sudijama. Najvažnije je da smo ostvarili pobedu i zadržali prvo mesto na tabeli", započeo je Milijaš, i nastavio:

"Ne smemo da dozvolimo sebi da iz jedne, da tako kažem dobre situacije u kojoj imamo rezultat od 2:0 nakon gola koji smo postigli u pravo vreme, primimo gol i uđemo u neizvesnu završnicu. Izuzetno nam je bilo teško tokom svih 90 minuta, i lično nisam zadovoljan drugim poluvremenom. Imali smo veliki pad u igri, što ne smemo sebi da dozvolimo i u narednim danima ćemo pokušati da kroz priču i analizu ispravimo sve propuste, kako se ne bi ponavljali u narednim, veoma bitnim utakmicama", rekao je Milijaš.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво