Isinbajeva snimila film o pripremama za Rio

Dvostruka olimpijska i trostruka svetska šampionka u skoku s motkom Jelena Isinbajeva snimila je kratkometražni film o želji za pobedom, odnosno o pripremama za Olimpijadu u Rio de Žaneiru, na kojima je, međutim, ruskim atletičarima bilo zabranjeno učešće zbog navodnog dopinga.

U filmu koji je i režirala, ona se bavi vremenom povratka vrhunskom sportu posle rođenja ćerke, a zaključno sa Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016.

"Snimili smo film o mom putu do Igara u Riju. Od prvog dana posle rođenja deteta, kada sam odlučila da se vratim i odem na Olimpijadu. Sve je iz prvog lica, svakog dana. To nije samo film, to je dokumentarna hronika mojih priprema za Igre 2016", navela je Isinbajeva za Tas.

Prema njenim rečima, postoji šansa da se film do kraja godine nađe u programu nekog festivala u SAD ili Kini.

Isinbajeva je 2014. dobila ćerku, a godinu dana kasnije je objavila povratak sportu i počela pripreme za Rio. Međunarodna atletska federacija (IAAF) je međutim suspendovala sve ruske atletičare sa Igara zbog doping skandala, pa Isinbajeva nije imala mogućnost da se bori za medalju.

Definitivno se penzionisala posle Igara u Riju, a trenutno čeka drugo dete.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво