Читај ми!

Kvitova prejaka za Anu

Slaba igra u prvom setu i nešto bolja u drugom nedovoljni za kakav ozbiljniji rezultat na Otvorenom prvenstvu Australije. Ana dala sve od sebe. Kvitova rutinski 2:0, po setovima 6:2, 7:6.

Ana Ivanović odigrala je sjajnih 11 poena za redom u poslednjem pokušaju da preokrene situaciju u drugom setu, ali nije uspela da značajnije poremeti koncentraciju Petre Kvitove, koja se do taj-brejka pribrala i rešila meč u svoju korist.

Ana Ivanović je, suštinski, loše odigrala prvi set, koji je Kvitova rešila brejkom u trećem gemu i rutinski privela kraju 6:2.

Srpska teniserka se na sličan način dovela u gotovo bezizlaznu situaciju i u drugom setu, pre nego što je počela da odlučnije udara forhende i preokrene rezultat na 6:5.

Tih 11 sjajnih poena za redom najbolje su što je nekadašnja prva igračica sveta pokazala na Otvorenom prvenstvu Australije.

Čehinja će u četvrtfinalu igrati sa pobednicom iz meča Sare Erani iz Italije i Đije Dženg iz Kine.

Srbija je tako ostala bez predstavnica u ženskom singlu, pošto je Jelena Janković juče izgubila od Karoline Voznijacki iz Danske sa takođe 2:0 u setovima (6:0, 7:5).

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво