Читај ми!

Na večeri kod

12 novih takmičara spremno je za svojevrsni kulinarski okršaj koji ih očekuje u novoj sezoni serijala Na večeri kod...

Talentovani i humani umetnici, kao i do sada, podeljeni u timove Biber i So boriće se da svojim ekipama obezbede što bolje ocene i na pravi način ugoste svoje suparnike. Upravo od ocena gostujuće šestorke, zavisi koji će tim na kraju slaviti i kao pobednik, nagradu - ček na milion dinara uručiti Nurdoru tj. Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka sa sedištem u Beogradu.

Za tim Biber će u novoj sezoni kuvati pevačice Ana Bebić i Marina Tadić, glumice Ljubinka Klarić i Nada Macanković, pevač Stefan Zdravković i muzičar Nenad Zlatanović.

Ekipu So predstavljaće trubačica Danijela Veselinović, glumice Hristina Popović i Ivana Nikolić, te njihove kolege Ivan Zablaćanski i Žarko Stepanov, kao i Renato Henc, pevač.

Svi oni će se predstaviti u sasvim novom svetlu a o njima će brojne detalje otkriti i njihovi prijatelji, kao i članovi porodice. Videćemo kako se svi oni snalaze kako na pijaci, tako i u kuhinji, te kako se ponašaju kada im u goste dođu prijatelji, ali u ovom slučaju i suparnici.

Ono što je sigurno je da nas očekuje još jedna uzbudljiva, zabavna i vrlo vesela sezona u kojoj će biti mnogo toga za prepričavanje.

Nova sezona serijala Na večeri kod, u starom, dobro poznatom terminu, ponedeljkom od 22č na prvom programu RTS -a.

субота, 27. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво