Читај ми!

RTS 1 najgledaniji TV program u Srbiji desetu godinu zaredom

Prvi program RTS-a najgledaniji je televizijski program u Srbiji u 2023. godini – i to desetu godinu zaredom. Uz RTS 1 svakodnevno je više od 2.500.000 gledalaca – tokom cele godine.

Na listi 50 najgledanijih sadržaja u Srbiji ove godine, čak 48 je emitovano na Prvom programu RTS-a.

Godinu su obeležili sportski prenosi. Košarka, fudbal, odbojka, tenis i rukomet sportovi su koje je pratio milionski auditorijum, a medalje i trofeji ni ove godine nisu izostali.

Informativni program RTS-a pratite tokom cele godine od ranih jutarnjih časova – od najgledanijeg Jutarnjeg programa u Srbiji, preko Jutarnjeg dnevnika, Vesti, Dnevnika 1, emisije Ovo je Srbija, Oko i Oko Magazina, Beogradske hronike, Šta radite, bre, do najgledanije centralne informativne emisije Dnevnik 2, kao i Trećeg dnevnika, kojim završavate dan.

RTS nastavlja da bude lider u proizvodnji i emitovanju najgledanijeg domaćeg igranog programa u Srbiji, pa ste u 2023. godini najviše gledali serije – Južni vetar - Na granici, Poziv, Vera, Radio Mileva, Lako je Raletu, Kamiondžije d.o.o, i reprizu čuvene serije Selo gori a baba se češlja.

Tradicionalno najgledanije dokumentarne emisije su Sasvim prirodno i Kvadratura kruga, najgledaniji kvizovi Slagalica, koja ove godine obeležava 30 godina, i kviz Potera, a vikend nakon Jutarnjeg programa provodite uz stare običaje i nove navike emisije Šarenica.

Uz mnogo zabave, veselja i smeha, novu 2024. godinu dočekajte uz naš Prvi program, jer vas očekuje premijera nove sezone omiljene komšinice Radio Mileve, a odmah zatim i novogodišnji program iz čak četiri muzička prostora. RTS scena, RTS Kabare, RTS Kafana i RTS Klub biće mesta iz kojih ćemo zajedno slaviti – "S nekom od naših pesama"!

петак, 17. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара