„Međunarodni Vrnjački karneval”

Velike zvezde Merima Njegomir, Milica Milisavljević Dugalić, Nada Topčagić i Čeda Marković na koncertu u Vrnjačkoj Banji

U okviru „Međunarodnog Vrnjačkog karnevala” u četvrtak 16. jula na reviji krunisanih hitova, nastupaće velike zvezde narodne muzike. Publika će moći da uživa u brojnim hitovima navedenih izvođača, ali i u pesmama Maje Nikolić, Vanje Mijatović i grupe „Apsolutno romantično”.

„Sa velikim zadovoljstvom sam se odazvala pozivu organizatora revije hitova i radujem se druženju sa meni dragim kolegama. Publika u Vrnjačkoj Banji uvek sa dobrom energijom reaguje na naše pesme, pa ne sumnjam da će svi uživati”, izjavila je Milica Milisavljević Dugalić.

Vrnjački karneval je jedna od najvećih turističkih manifestacija u Srbiji. Tokom karnevalske nedelje u julu, Vrnjačka Banja postaje scena na kojoj se održava veliki broj maskembala, koncerata, žurki, sportskih dešavanja ... Od 2005. godine kada je prvi put održan, karneval svake godine posećuje više od 300 hiljada ljudi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво