Pronađite vreme i pogledajte kako lišće opada - počinje jesen

Danas je poslednji dan leta. Od najtoplijeg godišnjeg doba, zvanično ćemo se oprostiti noćas u 3.03. Jesen će trajati 89 dana, 20 sati i 44 minuta, zanimljivo je da će ove godine jesen trajati šest minuta duže nego prošle!

Poslodavci u Srbiji još danas mogu da konkurišu za program podrške "Moja prva plata". Preduzeća, koja ponude obuku mlađima od 30 godina i nakon toga eventualno zaposlenje, dobijaju subvencije od države. Cilj je osposobljavanje za samostalan rad 10.000 mladih sa srednjim i visokim obrazovanjem, koji prethodno nisu imali radno iskustvo.

Obeležavamo Dan bez automobila, ideja je da se svi učesnici u saobraćaju, pa i vozači automobila, podstaknu na korišćenje alternativnih i ekološki prihvatljivijih prevoznih sredstava. U našoj zemlji se organizuje niz akcija, a tim povodom u goste nam dolazi Klara Danilović iz Stalne konferencije gradova i opština. Čućemo i kako deca gledaju na dan bez automobila i zaštitu životne sredine.

PITANjE JUTRA: Možemo li bez automobila?

Telesna muzika polako ulazi u našu svakodnevicu. To bar znaju roditelji predškolske dece. U Sremskim Karlovcima popodne počinje prvi festival telesne muzike „ Novi balkanski ritam". Više o tome saznaćemo od Ane Vrbaški, organizatorke festivala.

Urednik i voditelj Nikolina Miljković.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво