Читај ми!

Miloljub Ostojić, fudbalski trener

Gost 471. emisije je fudbalski trener Miloljub Ostojić. Igrao je za nekoliko domaćih drugoligaških timova, a posle završetka Više trenerske škole bio je prvi stručnjak brojnih klubova: Crvene zvezde, Obilića, Zemuna, Železnika, Hajduka iz Kule, Čukaričkog, kineskog Estona… Bio je predsednik trenerske organizacije, a održao je veliki broj seminara i stručnih predavanja.

U emisiji će između ostalog govoriti: o svom trenerskom uzoru - Tomislavu Iviću, kao i stručnjacima koji su uticali na njegovo usavršavanje: Đorđu Kačunkoviću, Holanđanima Luju van Galu i Johanu Krojfu, kao i Škotlanđaninu Aleksu Fergusonu. O saznanjima stečenim na specijalizaciji u Bajernu iz Minhena. Kako prepoznaje talentovanog fudbalera? Zbog čega u Crvenoj zvezdi nije ostavio dublji trag? Zašto je 90-ih utakmica u Čačku Borac-Crvena Zvezda trajala dva i po časa? O iskustvima rada u Kini. Zbog čega misli da vodi onoliko života, koliko ima igrača u timu? O najvećem komplimentu koji je dobio od kolega. O mudrostima poznatih trenera i uspešnih ljudi iz drugih oblasti koje godinama prikuplja. Koje je životne lekcije stekao baveći se fudbalom?

Autor> Miroslav Nešić.

Radio Beograd Prvi program od 16 do 17 časova.

 

Спортски споменар Спортски споменар

Autor:
Мирослав Нешић

Спортски споменар је посвећен историји нашег спорта. Говорећи о својим почецима, успонима и падовима, поразима и победама, највећим успесима, истакнути спортисти који су се тамичили у протеклих седам деценија стварају слику спорта на овим просторима. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара