Prvi sunčani vikend u junu!

Sunčano i toplo vreme, kakvo je najavljeno za danas, izmamiće mnoge napolje, u prirodu.

Za one koji su u Beogradu - predlažemo „biciklistički miting", i Čukaričku ferijalnu roštiljijadu. Za one spremne da putuju - predlažemo Jankove bare na Kopaoniku i cvetanje Tise u Kanjiži.

Udruženje „Vozači velikog srca" je postalo poznato akcijama voženja dece sa smetnjama u razvoju, i njihovih roditelja, do odmarališta i destinacija gde su širokogrudi domaćini ustupali smeštaj besplatno. Sada, udruženi sa UG „Multiart" iz Vrbasa - uređuju kuću koju su, uz pomoć donatora, kupili na Zlatiboru. Dokle su stigli i šta im je još potrebno - čućete od naših dopisnika.

Niz programa i obuka koje se sprovode kako bi se oživelo selo, i naročito uključile žene sa sela, stigao je i u Valjevo. Osim domaćica kojima je projekat digitalnog opismenjavanja „Klikni valjano", bio prvi susret sa virtuelnim svetom, našao se tu i bračni par koji je programiranje i žurnalistiku studirao u Finskoj, a sada prihoduje od - uzgoja romanovskih ovaca.

Za vredne i uspešne žene - ponovo, po 14. put, je otvoren konkurs „Cvet uspeha za ženu zmaja". U kojim kategorijama se žene-preduzetnice takmiče ove godine, i kako je ovo priznanje pomoglo mladoj Šapčanki da osvoji svet i promoviše našu modu u prestonici mode -Parizu, čućete oko 8 sati.

Sa vama je Ružica Zorkić-Radičević

Коментари

Одличан текст
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Re: Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Cuvar kuca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Tekst poruke i pouke
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Postovani
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара