Sajber napadi sve realniji rizik za poslovanje

Prema nekim stručnim izvorima, na svakih 39 sekundi dogodi se jedan sajber napad. Da li je pandemija pogodovala tim napadima i kako se zaštiti od njih? O tome nam je govorio Dragan Pleskonjić, stručnjak za internet bezbednost.

Da li ste znali da imate mogućnost da preko jedne aplikacije prijavite šta biste voleli da vidite od mogućih ekoloških rešenja u svom kraju? Čućemo priču o ovoj aplikaciji od njenih tvoraca, a o ovoj temi razgovaraćemo i sa slušaocima u "Pitanju jutra".

Šta su pokazala brojna psihološka istraživanja sprovedena tokom vanrednog stanja i kako nam njihovi rezultati zaista mogu pomoći ubuduće? O ovoj temi govoriće nam psiholog Milica Lazić.

Ugostićemo i koleginicu s televizije Anu Stamenković koja je dobila nagradu "Heroji Beograda" i donirala novčani deo za lečenje jedne obolele devojčice.

Čućemo i zanimljive reportaže naših dopisnika: jednu o Đavoljoj varoši i drugu o valjevskoj porodici Zarić koja se tri generacije bavi poljoprivredom.

Urednik i voditelj Miša Stojiljković.

Budite uz Radio Beograd!

Ухвати дан Ухвати дан

Autor:
Група аутора

Јутарњи програм Радио Београда 1!   Ако сте помислили да је то према чувеној латинској изреци "Carpe diem" - у праву сте.  [ детаљније ]

Коментари

Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
PTc
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Operacija kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.