Noćni program - Među svetovima svet

Noćašnja emisija biće posvećena 20-godišnjici postojanja Srpskog društva za integrativnu art psihoterapiju. Kako se ovaj jubilej proslavlja radnim programom koji se održava 28. juna u Institutu za mentalno zdravlje, pozvali smo u goste predsednicu društva,prof. Snežanu Milenković, i jednog od učesnika, Biljanu Rašković, integrativnu art psihoterapeutkinju. Ovo je prilika da upoznamo naše slušaoce sa još jednim načinom da se pomogne ljudima da bolje upoznaju i razumeju sebe, svoja osećanja i svoje ponašanje.

Saznaćemo šta je to integrativna art (psiho)terapija i da li je za njenu primenu neophodan umetnički talenat? U čemu je razlika između art psihoterapije i art terapije i kako se razlikuju od radne terapije? Ko je dobar kandidat i koji su oblici psiholoških problema/poremećaja pogodni za art psihoterapiju generalno? Kakav je odnos art psihoterapeuta i klijenta? Ovo su samo neka pitanja za naše gošće kako bi nam predstavile ovaj važan oblik psihoterapijskog rada.

U drugom satu emisije naši gosti svojim direktnim uključenjem čine da ovaj naš svet među svetovima svetli u noći.

Autor emisije je Branka Kordić, klinički psiholog.

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

A ko je
Мистерија решена: Старија је кокошка!
A ko je
Мистерија решена: Старија је кокошка!
Pitanje :
У Темерину отворено највеће товилиште кечига у Србији
Dr Protic
Сутра се широм Србије обележава Међународни дан џеза
Savet koji moze da pomogne
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут