Noćni program - Među svetovima svet

Naša noćašnja tema biće praštanje, o čemu ćemo razgovarati sa Draganom Deh, psihološkinjom, porodičnim psihoterapeutom i predavačem na Fakultetu za medije i komunikacije.

Od naše gošće ćemo saznati šta praštanje jeste a šta nije, kao i da li "oprostiti i zaboraviti" idu u paketu ili ne? Da li je dovoljno nekoliko afirmativnih izjava ili oprostiti podrazumeva kontinuiran rad? Kako se radi na praštanju? Zašto je uopšte važan rad na praštanju; čemu doprinosi? Šta sve moše da se oprosti? Koliko je praštanje značajno u porodičnim i partnerskim odnosima? Često se dešava da ono što želimo da oprostimo drugima može biti nešto u nama s čim ne želimo da se suočimo; kako se prašta sebi?

U drugom satu emisije otvaramo telefonske linije 011/322 59 99 i 011/322 52 99 za komentare naših slušaoca i njihova iskustva na temu praštanja.

Autor emisije je Branka Kordić, klinički psiholog.

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено
Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено