четвртак, 20.09.2012, 17:05 -> 19:01
U središtu pažnje
Ajvar iz Leskovca je brendiran. Med, meso za roštilj, kajmak... i još mnogi drugi tradicionalni poljoprivredni proizvodi su takođe brendirani. Predsednik udruženja "Futoški kupus", Goran Puača kaže da potražnja za ovim brendiranim proizvodom nikad nije bila veća. Najavljuje se da će uskoro biti brednirana i sarma!
Šta to zapravo znači? Koliko koristi donosi brendiranje? Odgovore na ova pitanja tražimo sa stručnjacima, predstavnicima regionalnih privrednih komora, Zavoda za intelektualnu svojinu kao i sa sa proizvođačima koji su odlučili da svom proizvodu daju zaštićeno ime ili - brend.
Emisiju vodi Slobodan Nikolić.
Radio Beograd 1, 17.05

Autor:
Редакција магазинског програма
Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]
Коментари