Kuvajte i oslobodite se stresa

Kuvanje je više od kreativnosti i ljubavi prema spremanju hrane.

Stručnjaci kažu da nam boravak pored šporeta obezbeđuje nekoliko psiholoških prednosti. Spremanje hrane može da bude i dobra prilika za one koji emocije teže izražavaju rečima. O prednostima kuvanja, zanimljivostima iz sveta gastronomije i onome što kuvari nikada ne govore gostima, govorimo u današnjoj emisiji.
U rubrici „Tek da se zna” saznaćete zašto su kineski stručnjaci odlučili da kloniraju konja i zbog čega će ruski naučnici u svemir poslati biosatelit sa živim organizmima. Tu su i druge zanimljivosti, najave dešavanja, servisne informacije i odlična muzika.

Voditelj: Vesna Parezanović Aleksić
Muzički urednik: Bane Stevanović

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се