Читај ми!

Dvadeseta IT konferencija u znaku novih tehnoloških rešenja

Ovogodišnja, dvadeseta po redu, COMING IT konferencija okupila je preko 500 posetilaca koji su tom prilikom saznali kakve nas sve nove tehnološke inovacije očekuju u bliskoj budućnosti i šta je sve aktuelno na globalnoj IT sceni.

Konferencija je okupila renomirane stručnjake iz oblasti informacionih tehnologija, mrežnih tehnologija i IT integracije, a posebnu pažnju na konferenciji privuklo je izlaganje neurohiruga prof. dr Vladimira Baščarevića na temu „Mozak kao računar o kome se malo zna“.

Kroz preko 20 prezntacija, predstavljena su najnovija tehnološka dostignuća iz IT sveta, ali se govorilo i o značaju izbora pravog IT partnera za uspešan biznis.

Pored izuzetnih prezentacija koje su održali eminenti predavači iz Srbije i regiona, publici se obratio i gostujući predavač, Tomas Vitig, nekadašnji direktor u kompanijama Majkrosoft i SAP, a danas predavač na Univerzitetima u Vuhanu i Singapuru.

On je održao izuzetno inspirativno predavanje na temu „Decode Digital Disruption: Trendovi i strategije za uspeh u promenljivim tržištima“. Njegovo iskustvo i perspektiva su bacili novo svetlo na najnovije trendove u IT industriji.

AgAR

Na konferenciji je i prezentovana premijera najnovije verzije univerzalne robotske platforme za poljoprivredu – AgAR. Kompanija COMING razvojem ove platforme unela je revoluciju u svet robotike kako na domaćem tako i na inostranom tržištu, a procenjuje se da će ova robotska platforma značajno unaprediti efikasnost i produktivnost u poljoprivredi.

„Sa više od 30 godina iskustva, ova kompanija je oduvek bila na čelu tehnoloških inovacija koje će oblikovati budućnost IT industrije. Ovogodišnja konferencija nije izuzetak. Naša posvećenost inovacijama i istraživanju najnovijih tehnoloških trendova je nešto što nas čini liderima u ovom polju“, rekao je izvšni direktor, Zoran Došlić.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво