Читај ми!

Trampova linija zlatnih patika „Nikad ne odustaj“ – prvih hiljadu za 399 dolara po paru

Bivši predsednik SAD Donald Tramp, dan posle izricanja sudske kazne u Njujorku od 354,9 miliona dolara, lansirao je na tržište liniju zlatnih dubokih patika.

Трампова линија златних патика „Никад не одустај“ – првих хиљаду за 399 долара  по пару Трампова линија златних патика „Никад не одустај“ – првих хиљаду за 399 долара по пару

Patike u boji zlata predstavljene su u Filadelfiji u radnji "Sneaker Con“, a prisutnim posetiocima obratio se Donald Tramp.

Model patika nazvan je „Nikada ne odustaj“ (Never Surrender High-Tops), a prodaje se po ceni od 399 dolara. Tramp je pokrenuo sopstveni brend patika na tržištu, koje se mogu kupiti preko veb sajta radnje u kojoj su izložene.

„Želeo sam ovo da uradim već duže vreme. O ovim patikama pričam već 12,13 godina i mislim da će postići veliki uspeh“, rekao je bivši američki predsednik, dok je predstavljao, kako je rekao, prvu zvaničnu Trampovu obuću u Filadelfiji, na reviji koju je nazvao „Najvećom revijom patika na svetu“.

Na sajtu radnje koja prodaje patike "Sneaker Con“, objavljeno je da su sve patike pomenutog modela, oko hiljadu pari patika, rasprodate.

Bivši predsednik takođe prodaje dve verzije patika sa „T“ i „45“ na bočnim stranama za 199 dolara, navodi se na sajtu. Kolonjska voda i parfem se prodaju po ceni od 99 dolara.

Kako stoji na veb-sajtu, proizvodi su „robna marka kompanije CIC Ventures LLC. 'Tramp patike' ne dizajnira, proizvodi, distribuira ili prodaje Donald Tramp, The Trump Organization ili bilo koja od njihovih podružnica. "45Footvear", LLC koristi Trampovo ime, sliku i lik prema ugovoru o licenci.”

петак, 17. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара