Читај ми!

Upoznajte vanbračnu ćerku Alberta od Monaka koja je napunila 31 godinu

Džezmin Grejs Grimaldi, vanbračna ćerka princa Alberta od Monaka proslavila je juče 31. rođendan. Pogledajte čime se bavi najstarije dete monegaškog suverena, koje nema pravo ni na titulu ni na tron.

Džezmin Grejs Grimaldi je rođena u Kaliforniji.

U njenoj biografiji piše da je glumica i pevačica. Ne baš poznata u javnosti, jer njeno kinematografsko i pozorišno iskustvo nije mnogo impresivno.
Ono što ovu simpatičnu mladu ženu širokog osmeha izdvaja od drugih jeste njeno prezime i poreklo. Džezmin Grejs je vanbračna ćerka princa Alberta od Monaka, njegovo najstarije dete, koje je dobio iz veze sa, u to vreme kelnericom, a potom agentkinjom za nekretnine Tamarom Rotolo.

Osim što ima "plave krvi", Džezmin je i unuka holivudske dive Grejs Keli, čije ime i glumački gen takođe nosi. Budući da je rođena van braka, nema pravo na titulu niti nasledstvo trona male kneževine, ali ima pravo na prezime i osiguranu finansijsku budućnost.
Albert je 2006. priznao očinstvo, posle tužbe i višegodišnjeg sudskog postupka, nakon što je dnk test potvrdio da je Džezmin Grejs njegovo dete.

Osim nje, Albert ima i priznatog vanbračnog sina Aleksandra, dobijenog iz veze sa stjuardesom iz Togoa, Nikol Kost. I ovom priznanju prethodila je sudska tužba i dnk test.
U braku sa južnoafričkom plivačicom Šarlin Vitstok (sada princezom Šarlen od Monaka), Albert je konačno dobio legitimne naslednike, blizance Žaka i Gabrijelu, koji imaju osam godina. Presto kneževine naslediće Žak.
Džezmin Grejs tvrdi da ima skladne odnose sa ocem, svojom polubraćom i sestrom. Nekoliko puta pojavljivala se na zvaničnim događajima sa ostalim članovima porodice Grimaldi. Bila je na proslavi očevog 60-tog rođendana pre pet godina i nekoliko puta je prisustvovala dodeli nagrada Fondacije princeze Grejs.

Vedrog je duha i profesionalno voli da se bavi komedijom, pa često na društvene mreže postavlja simpatične skečeve u kojima glumi. 

недеља, 10. децембар 2023.
2° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу