Читај ми!

Crveni tepih Gremi nagrada bio je šaren od modnih kreacija

Na ovogodišnjoj dodeli Gremija, koja je održana 65. put u Los Anđelesu, crvenim tepihom šetali su umetnici u modnim izdanjima od glamura do čuđenja. Većina zvezda je blistala i raspoloženjem i stajlingom.

Bijonse je postala najnagrađivaniji umetnik u istoriji Gremi nagrada, nakon što je sinoć u Los Anđelesu osvojila četiri „gramofona". 

Gremi nagrada pandam je Oskaru i najprestižnije je priznanje u muzičkoj industriji.

Čudna odevna kombinacija Harija Stajlsa koji se pojavio u kombinezonu šarenih kockica koje podesećaju na pačvork, a sijaju se od Svarovski kristala. Inače Hari je dobitnik jednog od Gremija za najbolji album godine.

Lizo je ponela narandžasti ogrtač kuće Dolče i Gabana, koji je elegantan.

Efekat su pojačali delikatan uvojak na njenom čelu, jedan cvet u kosi i senke za oči u nijansama koje su pristajale njenoj haljini.

Kardi Bi ponela je haljinu u kraljevsko plavoj boji, koja je delovala futuristički. Dizajnirao je Gaurava Gupte. Neki su prokomentarisali da pojava i haljina ostavljaju utisak onostranog.

Publiku kao i svoje fanove Blek Čajna, koja se našla na udaru brojnih kritika, iznenadila je kostimom koji je podsećao na pticu. Na glavi je imala perje, oči su joj bile napadno našminkane. Na nogama je imala crne čarape, a na rukama crne rukavice.

Mnogi smatraju da je zvezda večeri bila Tejlor Svift, koja je nosila nakit vredan tri miliona dolara kuće Loren Švarc. Sviftova je nosila i ljubičasti safir od 136 karata i dijamantske minđuše u obliku zmaja.

Tejlor Svift nosila je modnu kreaciju Roberta Kavalija u kraljevsko plavoj boji.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво