Читај ми!

Nikolas Kejdž živi sa vranom koja ga naziva magarcem

Holivudski glumac Nikolas Kejdž, koji će glumiti Drakulu u novom hororu Krisa Makeja „Renfild“, kaže da je veliki obažavalac gotske kulture i da ima vranu ljubimca.

U intervjuu za Los Anđeles tajms, Kejdž je pričao o budućoj ulozi, kao i o svom ličnom životu. Pedesetosmogodišnji glumac je otkrio da ima ljubimca vranu po imenu Hugan, koja ga s vremena na vreme vređa.

„Počeo je da me naziva pogrdnim imenima. Situacija je komična. Kada izlazim i sobe krešti: 'Do viđenja', a kad se malo odaljim čujem: 'Magarče'… Vrane su veoma inteligentne. I dopada mi se njihov izgled, kao u delima Edgara Alana Poa. Sviđa mi se taj ‘got’ element“, objasnio je Kejdž.

Ovo sve i nije tako iznenađujuće imajući u vidu njegov ekcentrični način života i posebno izbor uloga.

Govoreći o predstojećoj ulozi Drakule, Kejdž je istakao da će za nju crpeti inspiraciju iz prošlogodišnjeg horora Malignant, Drakule Bele Lugosija iz 1931. godine i Kopolinog ostvarenja Bram Stokerov Drakula iz 1992. godine.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво