Читај ми!

Kejt, ne radi se to tako

Modni kritičari šokirani su izborom obuće Kejt Bekinsejl. Za izlazak u popularni londonski restoran lepa glumica je odabrala elegantne crne sandale iz kojih su joj prsti „bežali“ i dodirivali pločnik.

Zvezda filmova Perl Harbor i Serendipiti, kao i horor franšize Underworld oduševila je modne poznavaoce izborom idealne male crne haljine i besprekornom figurom.

Za izlazak sa suprugom Lenom Vajzmanom u popularni "Chiltern Firehouse", drugi u proteklih sedam dana, čuvena glumica brižljivo je odabrala i tašnu.

Međutim, zbog obuće je zaradila brojne kritike.

Crne elegantne sandale, koje se savršeno uklapaju u celokupan izgled 41-godišnje zvezde, nisu za nju jer su joj prsti „bežali" i dodirivali pločnik.

Tako da je, umesto da oduzima dah svojom pojavom, lepa Kejt Bekinsejl kod posmatrača izazivala čuđenje zbog čega nije kupila sandale koje joj bolje stoje.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво